Passe-Partout online kopen tegen de laagst mogelijke prijzen

Uw passe-partouts kopen doet u bij de goedkoopste passe-partout webwinkel van Europa! Grote voorraad en direct levering van passe-partouts!
Wilt u uw woning aankleden met mooie fotokaders met daarin een passe-partout en foto? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Hier vindt u een prachtig assortiment passe-partouts en kaders in alle denkbare maten kleuren. Passe-partouts zijn niet meer weg te denken uit onze fotokaders en zijn altijd een aanvulling voor uw in te lijsten foto. Passe-partouts zijn de ideale manier om al uw mooie momenten nog specialer in te lijsten. Hiermee geeft u uw foto een nog chiquere uitstraling. Daarom verkopen wij passe-partouts in vele verschillende maten en 4 kleuren. U kunt bij ons kiezen uit een witte passe-partout, een zacht crème passe-partout, een zwarte passe-partout of een crème passe-partout. Ook houden wij een leuke blog bij waarin u veel inspiratie kunt opdoen. Kortom voor ieder wat wils. Tevens kunnen wij ook maatwerk leveren, zowel voor de kaders als voor de passe-partouts die u zoekt. Wij helpen u graag uw mooiste momenten in te lijsten en proberen uit te blinken in onze service. 

Verschillende kleuren en maten - verschillend effect van het beeld

Met een passe-partout kunt u het uiterlijk van uw afbeelding flink beïnvloeden. Een advies; denk na over het effect dat u wilt bereiken: Een passe-partout zorgt ervoor dat uw foto in beeld komt. Een donkere passe-partout maakt uw foto minder belangrijk, maar kan de kijker ook langer naar het kunstwerk of de foto laten kijken.

Naast de helderheid van het passe-partout is ook de keuze van de kleur van cruciaal belang, omdat deze bepaalt hoe de kleuren van het beeld worden waargenomen. Als er koelere kleuren in de foto overheersen, kunt u deze met een kader in een zelfde kleur accentueren en uw beeld een koelere uitstraling geven. Op dezelfde manier kunt u het effect van een foto met een warme kleurstelling versterken door een passe-partout in warme kleuren zoals creme of lichtcreme te gebruiken. U kunt ons altijd even per email om advies vragen zodat wij u kunnen helpen bij het kopen van de juiste passepartout.

Om het u gemakkelijker te maken een geschikte passe-partout aan te schaffen, hebben wij enkele aandachtspunten opgesteld:

Als vuistregel geldt dat, wij alle passepartouts iets kleiner snijden dan de fotomaat. Passepartouts tot een buitenmaat van 30x40 cm maken wij rondom 0,25 cm kleiner. Grotere Passepartouts snijden wij rondom 0,5 cm kleiner. Dit doen wij om te voorkomen dat de foto door de uitsnede valt. De foto moet groter zijn dan de uitsnede om de foto vast te kunnen plakken over de uitsnede van de passepartout.

Er is geen vaste regel voor de juiste maat, want die is afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. Wij adviseren altijd om minimaal een rand van 3-5 cm rondom de foto aan te houden als breedte van de passepartout rand.

In de meeste gevallen moet u een donkerder passe-partout kleur kiezen voor donkere frames en een navenant lichtere kleur voor lichtere frames om een harmonieuze totaalindruk te creëren en uw beeld optimaal te accentueren. Als u een waardevolle foto wilt inlijsten, bijvoorbeeld een familiefoto die over vele generaties is overgedragen of uw nieuw verworven schilderij, is het de moeite waard om te investeren in een lichtechte, leeftijdsbestendige passe-partout in museumkwaliteit. Dit beschermt uw ingelijste kunstwerk tegen vocht en voorkomt dat het in de loop der jaren vergeelt, dat de kleuren vervagen of dat het beeld zelfs onder invloed van externe factoren vergaat.

  

Voor iedere foto de
perfecte passe-partout
Fotolijsten goedkoop en snel

Uw passe-partout kopen doet u goedkoop en gemakkelijk bij de goedkoopste passe-partout webwinkel van Europa. Wij hebben een uitgebreid assortiment passe-partouts en kaders in alle afmetingen en stijlen.

De voordelen van
Passe-Partouts.be

Wij bieden u de laagste prijzen voor passe-partouts
Professionele kwaliteit
Snelle levering
Lage prijzen
Niet goed, geld terug garantie
Webwinkel met Webshop Keurmerk

Uw foto's de inlijsting
die ze verdienen
Ruim aanbod

Door ons ruime aanbod kunt u voor elke afbeelding of fotokader de juiste passe-partout vinden. Al onze producten bieden wij tegen de laagste prijzen aan!

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)